Wat doen wij

Kaaskoperij Damwoude is een kaas- en delicatessenzaak gespecialiseerd in kaas, noten, wijn bier en cadeaupakketten.

Kaas

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste kazen. Het assortiment bestaat onder andere uit de volgende soorten kaas:

- Noord-Hollandse Goudse kaas
- Solight (35+ kaas)
- Boerenkaas
- Boerderijkaas
- Kruidenkaas
- Biologische kaas
- Friesche Nagelkaas
- Geiten- en Schapenkaas
- Buitenlandse kaas

U kunt uw kaas bij ons ook in plakken laten snijdenen vacuüm laten verpakken.

Noten

Alle noten worden bij ons vers voor u gebrand om de lekkerste kwaliteit te kunnen bieden. We hebben voor u verschillende lekkere mixen gemaakt zoals bijvoorbeeld de 'cranberrymix'. Een heerlijke mix met cranberry's en gemengde noten. Ook zijn alle noten uiteraard los verkrijgbaar, zowel rauw als gebrand.

Daarnaast hebben een grote verscheidenheid aan Japanse rijstzoutjes en chocolade producten. Deze kosten allen €1,95 per stuk en 3 heeft u er voor maar €5,-! Alle combinaties zijn mogelijk.

Wijn

Wij kopen onze wijnen in bij Kwast Wijnkopers. Kwast is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in het importeren van de lekkerste wijnen van over de hele wereld. De wijnen in ons assortiment komen ook voornamelijk van familiebedrijven waar Kwast al jarenlang mee samenwerkt. Van Frankrijk tot Chili en van Nieuw-Zeland tot Portugal, alle windstreken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld eens voor de heerlijke Late Bottled Vintage port van Taylor's, een van de meest vooraanstaande Portugese porthuizen. Een schitterende combinatie met een stukje Noord-Hollandse brokkelkaas.

Bier

Speciaalbier is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bierschap. Wij hebben allerlei Friese speciaalbieren waarmee onder andere leuke cadeaupakketten te maken zijn. Namen die ons assortiment sieren zijn: Kâld Kletske, Bonifatius 754, Grutte Pier, It Lulke Wiif en Diggelfjoer. En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Andere delen van Nederland zijn ook goed vertegenwoordigd. Kortom, genoeg om van te genieten!

Cadeaupakketten

Van al het bovengenoemde maken we graag voor u een cadeaupakket op maat. Geen tijd om zelf een pakket samen te stellen? Niet getreurd, er staan ook altijd genoeg pakketten voor u klaar waar u uit kunt kiezen. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen.